De kop is er af!

We zijn weer open! Midden in de voorjaarsvakantie mogen wij als strandtent houders weer de deuren openen. Wat hebben wij een geluk dat het zonnetje schijnt, de kinderen vakantie hebben, we weer zo vrij zijn als een vogel na alle covid toestand de afgelopen 2 jaar en dat iedereen weer kan genieten van het mooie Scheveningen.

Dit jaar is de Bandu in een nieuw jasje gestoken, een andere uitstraling, een compleet nieuwe kaart en meer plek op ons strand! Zo hebben wij sinds dit seizoen Thaise gerechten op onze kaart staan, heerlijke uitsmijters en niet te vergeten pokebowl’s! De Thaise gerechten worden gemaakt door een echte Thaise dame, waar op het strand vind je dit tegenwoordig?

Ook is Bandu voortaan te vinden als echte pokebowl expert. Bij ons mag je helemaal zelf je eigen pokebowl samen stellen! Ik voel sommige denken, wat is een pokebowl? Wij vergelijken dit met sushi, maar dan is de sushi met zalm, tonijn, kip, garnalen of tofu niet met zeewier ingerold maar in een mooi bord gepresenteerd. Wie wil dit nou niet? Overigens is dit natuurlijk ook leuk om met een hele groep te doen als verjaardagsuitje, bedrijfsuitje of zelfs als date 😉

Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen en de nieuw veranderingen met jullie te kunnen delen. We zien jullie snel!

Liefs, Bandu