Workshops & Activiteiten

Heeft u altijd al de mooiste zandsculpturen willen leren maken? Of misschien heeft u altijd al graffiti willen spuiten ? Bij de Blue Lagoonkunt u terecht voor alle denkbare workshops.

De workshops worden meestal gecombineerd met een dag- of avondarrangement, daarom zijn de prijzen afhankelijk van het totale arrangement. De meeste workshops worden op het strand georganiseerd.

Hieronder een overzicht van de meest populaire workshop en activiteiten.

Be Robinson

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging waar overleven en competitie centraal staat. Be Robinson! In navolging op het zeer populaire en specta- culaire TV programma hebben we een programma ontwikkeld gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Noordzeekust, waarbij het draait om teamspirit!

Vanaf 20 personen

Boeren Beachgolf

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet stan- daard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden!

Kiten

In deze workshop ga je met zijn allen het strand op en leer je de krachten van de natuur kennen. Je leert omgaan met professionele kites. Na een korte uitleg en een veiligheidsinstructie kan zowel jong als oud de kites besturen.

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 1 uur. 
Inclusief begeleider.

Zeskamp

Een leuk uitje voor groepen of familiedag. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige barbecue. Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of doelgroep.

Stel zelf uw zes spellen samen:

 • Beachvolleybal Beach soccer
 • Tjoekbal,
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuur maken
 • Skippybalrace
 • Tug of War
 • Waterrace
 • Mega twister
 • Katapult bouwen
 • Lacrosse
 • Bamboe toren
 • Ultimate frisbee
 • Beachtennis
 • Bumperz

Tijdsduur vanaf 1,30 uur. Inclusief begeleider

Zandsculpturen maken

Een heel bijzondere workshop waarbij u leert hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met zand. In teams gaat u de strijd aan om het mooiste en origineelste zandkasteel neer te zetten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Cocktails maken

Samen met je collega’s, vrienden of familie een workshop cocktails shaken? De heerlijkste Caipirinha,Tequila Sunrise of Strawberry Martini kunnen maken? Onder professionele begeleiding leert u de lekkerste cocktails te shaken. Na het shaken is er tijd om lekker te loungen en van de cocktails te genieten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider

Grafitti spuiten

Een graffiti workshop is niet alleen super leuk om te doen maar ook eencreatieve team building, maak met je collega’s/vrienden een kunstwerk van uw bedrijfslogo of van de gezellig dag die jullie hebben dit pronkstuk zal een leukeblijven herinnering zijn. De ervaren graffiti artiesten leren u de verschillendetechnieken.

Escape Room / Mission Impossible

Als team van spionnen krijgen jullie een uur om in te breken en te ontsnap- pen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle want een fout kan veel gevolgen hebben voor jullie ontsnapping. Enkele hulpmiddelen zullen worden aangereikt om jullie missie te laten slagen. Jullie missie kan alleen slagen met een goeie samenwerking van het team.

Djembé

Onder professionele begeleiding van een djembé-artiest bent u aan het einde van deze workshop in staat om samen een goed klinkend geheel neer te zet- ten. Muzikale voorkennis of ervaring is niet nodig: ritme zit in ons allemaal!

Wie is de rat

Bereid u voor op spanning, sensatie, leugens en sabotage! Tijdens dit spel voer je opdrachten uit onder tijdsdruk om punten te verdienen voor de pot. Deze opdrachten zullen plaats vinden in Den Haag met behulp van een tablet. Samenwerken is de sleutel tot succes! Maar pas op! De saboteur is in jullie midden en zal er alles aan doen om de missie te 

Fietstocht door Den Haag en Scheveningen

Blue Lagoon organiseert informatieve en originele fietstochten door DenHaag en Scheveningen. Een deskundige gids wijst u de weg door deze groene en ook oranje stad met zijn bekende gebouwen en enorme geschiedenis!

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 2,5 uur tot 4 uur (met Den Haag erbij).
Inclusief begeleiding.

Steptocht door Scheveningen

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere step? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen verkennen.

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 2 uur.
Inclusief begeleider.

Ipad team tour

Tijdens deze unieke, avontuurlijke en spannende tour ga jij bewapend met een iPad de stad of het strand verkennen! Dankzij onze speciaal ontwikkelde app zal jij tijdens deze tour waanzinnige avonturen beleven. In deze interactieve game ga jij samen met je team de strijd aan tegen de andere teams. Ben jij ze te slim af?

Pub quiz

Het principe is simpel maar een garantie voor een enerverende strijd. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams tegen elkaar terwijl de quizmaster de vragen stelt. Wie de meeste vragen weet, is de winnaar. Voor een bedrijfsuitje is dit een spannende en ontspannende activiteit waarbij gelachen en soms fanatiek gestreden wordt om de fantastische prijzen. Maar het draait natuurlijk vooral om de grote eer + Felbegeerde beker om de winnaar te worden van de pubquiz.

Schilderen

In deze workshop gaat u aan de slag met een eigen schilderij. Na een korte introductie over schildertechnieken, perspectief en compositie werkt ieder aan zijn eigen schilderij. 

Vanaf 10 personen.

Mozaïek maken

U waant zich even in het Barcelona van Gaudi. Met het kleurige Parc Guell in gedachten, componeert u een fraai mozaïek dat voor het werk van de meester niet onderdoet. Iedereen ontwerpt en legt een mozaïek paneel met als resultaat: een schitterend werkstuk én een plezierige en gemoedelijke dag.

Vanaf 10 personen.

Golfsurfen

Steeds meer mensen wagen zich aan deze watersport. Ervaar de ultieme vrijheid op het water tijdens de workshop golfsurfen. Surfen is een goede manier om gezellig onder elkaar te zijn in een heel andere setting dan bijvoorbeeld op kantoor.Tijdens deze workshop zal u worden begeleid door ervaren instructeurs en ervaart u hoe het voelt om de golven de baas te zijn.

Vanaf 10 personen.

La casa de dinero

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La casa de papel. Speeldeze waanzinnige VR game tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieof vriendendagje bij de Blue Lagoon. Is jullie gezelschap vrienden, collega’s of familie stressbestendig genoeg enbeschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? DeProfessor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samenhet perfecte team vormen om het geld te stelen.

*Op alle onze arrangement zijn onze algemene voorwaarden van toepassing