Vuurwerkfestival laatste weekend van augustus

Het Vuurwerkfestival Scheveningen is een jaarlijks terugkerend evenement en staat bekend als één van de grootste vuurwerkfestivals van Europa. Het trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Het evenement wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers die hun passie voor vuurwerk en de kustlijn van Scheveningen willen delen met anderen.

Het thema van het Vuurwerkfestival Scheveningen 2023 is Horizon. Dit thema staat voor de grenzeloze mogelijkheden en het onbegrensde uitzicht dat de horizon biedt. De organisatie belooft dan ook een bijzonder spektakel waarbij de horizon centraal staat. Met behulp van vuurwerk, drones en lichtshows willen de organisatoren de horizon op een unieke manier in beeld brengen.

De vuurwerkshows tijdens het festival worden verzorgd door verschillende internationale teams. Elk team heeft zijn eigen stijl en unieke creativiteit, wat resulteert in verschillende soorten vuurwerkshows. Naast de vuurwerkshows zijn er ook andere activiteiten op het strand, zoals live muziek, straattheater en foodtrucks.

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Voor wie het vuurwerk spektakel op een bijzondere manier wil beleven, zijn er verschillende VIP-arrangementen beschikbaar. Zo kun je genieten van de vuurwerkshows vanuit een exclusieve lounge met hapjes en drankjes.

Het Vuurwerkfestival Scheveningen is een geweldig evenement voor jong en oud. Het biedt niet alleen een unieke ervaring, maar ook een kans om te genieten van de prachtige kustlijn van Scheveningen en al het moois dat deze te bieden heeft. Het is een evenement dat je niet wilt missen en dat je gegarandeerd een onvergetelijke avond zal bezorgen. Dus, markeer de data in je agenda en maak je klaar voor een avond vol spektakel en plezier tijdens Horizon 2023 op het strand van Scheveningen

Reserveer nu via events@bandubeach.nl of bel naar 070-3547042