Pasen 2023

Met Pasen in het vooruitzicht zijn veel mensen op zoek naar een plek om samen met vrienden en familie te genieten van een heerlijk ontbijt. Een strandpaviljoen is dan een uitstekende optie, want wat is er nu fijner dan ontwaken met het geluid van de zee op de achtergrond en de zon die langzaam opkomt boven de horizon? Bandu Beach is zo’n paviljoen, gelegen op een prachtige locatie aan de Nederlandse kust. Hier kun je op eerste paasdag van 9:00 tot 12:00 uur genieten van een overheerlijk paasontbijtbuffet. Verzorgd met verschillende broodjes, diverse beleg, eitjes, yoghurt, salade en fruit. Voor de kids hebben wij nog heerlijke pannenkoekjes

Het paasontbijt bij Bandu Beach is een feest voor de zintuigen. Het begint al bij binnenkomst, waar je wordt begroet door de geur van versgebakken croissants en vloerbrood. Deze worden geserveerd met jonge kaas en heerlijk gekruide beenham. Een gebakken eitje mag natuurlijk niet ontbreken, en ook de geroosterde tomaat en bacon geven het ontbijt net dat beetje extra. Om het geheel af te maken, kun je kiezen voor een glaasje mimosa, een frisse en feestelijke cocktail van sinaasappelsap en mousserende wijn.

Terwijl je geniet van al het lekkers dat Bandu Beach te bieden heeft, kun je ondertussen genieten van het prachtige uitzicht op de zee en het strand. De zon die langzaam opkomt en het zachte geluid van de golven op de achtergrond zorgen voor een ontspannen en rustige sfeer. Het is de perfecte manier om de dag te beginnen en even helemaal tot rust te komen.

Na een heerlijk paasontbijt bij Bandu Beach is het tijd om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. En dat kan bij Bandu Beach zeker! Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud, zodat u de hele dag kunt nagenieten van het paasontbijt of eventueel genieten van de paas brunch plateau
Voor de kinderen is er een springkussen waar ze heerlijk op kunnen springen en ravotten. Ook kunnen ze zich laten schminken in de leukste kleuren en figuren, dansen en eieren zoeken met de paashaas. En als ze nog energie over hebben, kunnen ze zich uitleven op het strand.

Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Zo kunt u lekker uitwaaien op het strand en genieten van de zon en het water. Of u kunt zich samen met vrienden of familie vermaken met een potje beachvolleybal of beachvoetbal. En als u even wilt relaxen, kunt u plaatsnemen op een van de comfortabele ligbedden en genieten van een goed boek of een lekker drankje.
Tussen de activiteiten door kunt u bij Bandu Beach terecht voor heerlijke drankjes en hapjes. Zo kunt u de hele dag genieten van de lekkerste versnaperingen. Lekker met de voetjes in het zand, zonnetje in het gezicht, heerlijke muziek op de achtergrond en leuke activiteiten voor de kinderen, kunt u de dag op een feestelijke manier afsluiten.

Het paasontbijt en/ of brunch bij Bandu Beach is dan ook een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere ervaring tijdens de paasdagen. Het is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor de ogen en het hart.

Dus reserveer snel een plekje en laat jezelf en je gezelschap verwennen met al het lekkers dat Bandu Beach te bieden heeft!

Reserveer nu via events@bandubeach.nl of bel naar 070-3547042