Nieuwe Website

Welkom op onze website!

We hebben met het team van Bandu Beach hard gewerkt om een mooie en goed werkende site voor jullie te ontwikkelen. Zo wordt het voor u niet alleen leuk om een bezoekje te brengen aan onze website maar ook makkelijk.

In één oog opslag

We hebben niet alleen gekeken naar een mooie vormgeving van onze website, maar we hebben ook geprobeerd om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Zo kunt u in één oog opslag zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Een tafel reserveren, de menu kaart doorspitten of onze arrangementen bekijken ging nog nooit zo snel!

Reserveren

Wilt u gezellig bij ons op het terras komen ontbijten, lunchen of dineren? Via het knopje reserveren kunt u nu makkelijk via onze website online een tafelt boeken. Wilt u reserveren voor een grote groep of een arrangement? Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar events@bandubeach.nl

Blog

De blog die u hier leest hebben wij speciaal voor u ontwikkeld.  Doormiddel van deze tool hopen wij u goed op de hoogte te kunnen houden van alles wat er bij ons én in de omgeving gebeurt. Ook zetten wij leuke stukjes online over wat er allemaal mogelijk is bij Bandu Beach. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfuitje, borrel, huwelijk, familiefeest of een feestje aan het strand van Scheveningen.