Moederdag

Is jouw moeder de liefste moeder? Verras haar dit jaar met iets speciaals!

Welkom bij Bandu Beach – Een Unieke Moederdagervaring!

Op zoek naar een bijzondere manier om Moederdag te vieren? Trakteer je moeder op een ontbijtbuffet bij het prachtige Bandu Beach! Bij Bandu Beach geloven we in het creëren van magische momenten en het koesteren van dierbare herinneringen, en wat is er beter dan samen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met je voeten in het zand?

Bij ons staat genieten centraal. Laat je zorgen achterwege terwijl je je tegoed doet aan een uitgebreide selectie heerlijkheden, rechtstreeks uit onze keuken. Van versgebakken croissants en muffins tot een assortiment van lekkernijen, vers fruit, granen, yoghurt en nog veel meer – ons ontbijtbuffet biedt voor elk wat wils.

Of je nu kiest voor een intiem ontbijt met z’n tweeën of een gezellig samenzijn met de hele familie, bij Bandu Beach zorgen we ervoor dat je Moederdagviering onvergetelijk wordt. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat elk detail perfect is geregeld, zodat jij en je moeder volop kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw plekje bij Bandu Beach. Maak van Moederdag een dag om te herinneren en laat je moeder zien hoeveel ze voor je betekent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Ontbijtbuffet op zondag 12 mei 2024 van 9:00 tot 11:00.

Ontbijtbuffet : Volwassenen €18,-, 
Kinderen vanaf 2 tot 10 jaar  €9,50

’s ochtends rustig aan doen, lekker uitslapen of al andere plannen? Kom dan langs voor een heerlijke brunch met uitzicht op de zee!

Brunch op zondag 12 mei 2024 van 12:00 tot 14:30

Brunchbuffet: Volwassenen € 22,50 
Kinderen vanaf 2 jaar tot 10 jaar: € 9,95